Rolelek

Garagepoorten en sectionale poortenvan Hörmann en Harol

Bij Rol-elek staat jouw comfort centraal en daarom bieden we garagepoorten en sectionale poorten van Hörmann en Harol aan in Vlaams-Brabant en omstreken. Met onze garagepoorten en sectionale poorten van Hörmann en Harol haal je een sterk beveiligingssysteem en goede isolatie in huis, aanpasbaar aan je eigen wensen en met een eenvoudige automatische afstandsbediening. Ontdek ons aanbod aan sectionale garagepoorten onderaan deze pagina. Uiteraard staan we altijd paraat om je te assisteren en adviseren in jouw keuze.


Gespecialiseerd in garagepoorten en sectionale poorten van Hörmann en Harol

Ben je op zoek naar een nieuwe poort op maat? Rol-elek is gespecialiseerde dealer in garagepoorten en sectionale poorten van Hörmann en Harol . Waarom we voor Hörmann poorten kiezen? Heel simpel: je geniet van immens comfort, betrouwbaarheid en tal van voordelen!

Wij zijn fan van sectionale poorten van Harol en Hörmann. Dit type poort schuift verticaal open naar boven waardoor je amper ruimte verliest in je garage. Dankzij dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte voor en in de garage. Daarnaast zijn Hörmann sectionaaldeuren uitgerust met een intelligent bedieningscomfort. Deze bedien je bij aandrijvingen van uw garagedeur, inrithek en deur, huisdeursloten, licht en nog veel meer eenvoudig, veilig en comfortabel met een handzender, draadloze knop of smartphone. Alle aandrijvingen, ontvangers en bedieningselementen met BiSecur-radiotechniek zijn 100% compatibel.

"Bij Rolelek staat niets anders dan jouw comfort centraal"

Je kan de garagepoorten van Hörmann trouwens geheel afstemmen op je bouwstijl zodat de uitstraling van je huis er op en top blijft uitzien. Van profilering met rechte belijningen tot aan klassieke cassettes in veel soorten oppervlakken, kleuren en decors, evenals massief houten deuren of met gevelbekleding. Wil je advies op maat van jouw wensen? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Garagepoorten Hörmann, Harol, sectionale poorten
Garagepoort Hörmann - Beglazing en vullingsvarianten

Enorm gebruiksgemak

De garagesectionaaldeuren van Hörmann zijn ruimtebesparend. Ze gaan verticaal open en liggen onder het plafond. Resultaat? Meer ruimte in je garage en het biedt je extra doorrijbreedte. Daarnaast bedien je de poort met een intelligent bedieningscomfort via een handzender, draadloze knoop of je smartphone. Als dat geen comfort is?

Gerust thuis

Deze sectionale poorten zijn bovendien een goede oplossing voor inbraken en vernieling aan je wagen. Zo ben je steeds gerust thuis of van huis. Als dat geen comfort is? Onze Hörmann garagepoorten beschikken over een standaard optilbeveiliging die je garagedeur automatisch stevig vergrendelt en beschermt tegen optillen.

Continue comfort: voor, tijdens en na plaatsing van jouw garagepoort

Garagepoorten Hörmann, Harol, sectionale poorten

Als Hörmann verdeler garanderen we je een kwaliteitsvol afgeleverd product. Wil je een sectionale poort of kantelpoort laten plaatsen? Onze opgeleide vakmannen zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Achteraf assisteren we je met de nodige service want jouw comfort staat steeds centraal. Kies je voor Rol-elek? Dan geniet je van 5 jaar garantie. Daarnaast voorzien we je van handige tips zodat je garagepoort over een lange levensduur beschikt.

Kan je niet wachten om een garagepoort aan te schaffen en van de voordelen te genieten? Of heb je hulp nodig bij de herstelling van je sectionale poort? Vraag een offerte aan, gratis en vrijblijvend. Wij geven je advies op maat van jouw wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Ons aanbod

Als Hörmann verdeler garanderen we je een kwaliteitsvol afgeleverd product. Wil je sectionale poorten of traditionele garagepoortenpoorten laten plaatsen? Onze opgeleide vakmannen zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Achteraf assisteren we je met de nodige service want jouw comfort staat steeds centraal. Kies je voor Rol-elek? Dan geniet je van 5 jaar garantie op jouw garagepoorten en sectionale poorten van Hörmann en Harol. Daarnaast voorzien we je van handige tips zodat je garagepoort over een lange levensduur beschikt.

Kan je niet wachten om een garagepoort of sectionale poort van Hörmann en Harol aan te schaffen en van de voordelen te genieten? Of heb je hulp nodig bij de herstelling van je sectionale poort? Vraag een offerte aan, gratis en vrijblijvend. Wij geven je advies op maat van jouw wensen.

Hörmann LPU42 ®

Hörmann LPU42

Perfect voor garages met een beperkte ruimte. Ze bieden een snelle toegang en optimale isolatie.

Meer info

Hörmann Renomatic ®

Hörmann Renomatic

Verhoog uw garagecomfort met deze stijlvol ontworpen sectionaaldeur door optimale isolatie en een soepele werking.

Meer info

Hörmann Berry ®

Hörmann Berry

Betrouwbare oplossing voor het veilig opbergen van voertuigen.

Meer info

Harol rolpoorten

Harol poorten, garagepoorten

Slimme garagepoorten van Harol waarbij functionaliteit, veiligheid en ruimtebesparing worden gecombineerd.

Meer info

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte