Rolelek

Harolrolluiken

Bij Rol-elek staat jouw wooncomfort centraal en juist daarom hebben we ook Harol rolluiken in ons gamma opgenomen. Met onze Harol rolluiken ben je meteen op verschillende vlakken gediend. Ze vrijwaren je thuis tegen warmte en koude, ze zijn geschikt als zonwering en bovendien ben je beschermd tegen geluidsoverlast en inbrekers. Multiple win. Uiteraard staan we altijd paraat om je te assisteren en adviseren in jouw keuze.


Rolluiken? Da's pas comfort

Wij beschikken over een breed gamma aan rolluiken. Werd er wel of geen plaats voorzien bij het bouwen van je woning? Bij ons vind je zowel voorzet- als inbouwrolluiken. Dit voor nieuwbouw als voor renovatie. Steeds met uitgebreide bedieningsmogelijkheden, afmetingen, kleurmogelijkheden, types lamellen,…

Als handelaar of winkelier kan je kiezen voor een rolpoort of rolhek. Beide zijn goede keuzes voor alle situaties. Of je nu op zoek bent naar een rolpoort of- hek voor een etalage, magazijn, doorgang of garage, ook hier stel je jouw rolluik zelf samen op basis van jouw wensen. Zo kies je uit een breed assortiment van kleuren en types lamellen.

"Bij Rolelek staat niets anders dan jouw comfort centraal"

Last but not least, biedt Rol-elek ook Velux rolluiken aan voor Velux dakramen. De ideale keuze als je graag wat langer uitslaapt in het weekend. Dakraam rolluiken beschermen je tegen geluidsoverlast wanneer het regent of hagelt. Daarbij vormt het een goede isolatie tegen warmteverlies in de winter en houdt het de warmte buiten op warme lente- en zomerdagen.

Harol rolluiken
Harol rolluiken

Energiebewust wonen

Met onze Harol rolluiken krijg je een verhogend isolerend effect. Jouw woning en jij zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden. Een hittegolf in de zomer of vriestemperaturen in de winter? Rolluiken houden zowel de warmte als koude buiten. Je regelt simpelweg zelf de temperatuur van jouw kamer. Thuis in comfort, het hele jaar door!

Gerust thuis

Alle rolluiken bieden een oplossing voor inbraken en vernieling. Met de automatische motorbediening creëren ze nog meer weerstand. Zo ben je steeds gerust thuis of van huis. Als dat geen comfort is?

Continue comfort: voor, tijdens en na plaatsing van jouw rolluiken

Harol rolluiken

Als Harol specialist garanderen we je een kwaliteitsvol rolluik met een kwalitatieve afwerking. Onze opgeleide vakmannen plaatsen de rolluiken. Achteraf staan we klaar met de nodige service want jouw comfort staat steeds centraal. Kies je voor Rol-elek? Dan geniet je van 5 jaar garantie. Daarnaast voorzien we je van handige tips zodat jouw rolluiken over een lange levensduur beschikken.

Kan je niet wachten om Harol rolluiken aan te schaffen en van de voordelen te proeven? Vraag een offerte aan, gratis en vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Ons aanbod aan Harol rolluiken

Gezien de positieve ervaringen van onze klanten, is Rol-elek al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van rolluiken mede dankzij ons sterk huismerk Harol. Ontdek hier al onze producten met productspecificaties.

Harol voorzetrolluiken

Harol voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik wellicht dé oplossing.

Meer info

Harol opbouwrolluiken

Harol opbouwrolluiken

Wil jij je ramen vervangen? Kies dan voor een opbouwrolluik. Deze is voor op je raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst.

Meer info

Harol voorbouwrolluiken

Harol voorbouwrolluiken

Alle comfort op het vlak van privacy, veiligheid en temperatuur (koude én warmte) zonder er iets van te zien.

Meer info

Harol inbouwrolluiken

Harol inbouwrolluiken

U denkt aan bouwen of verbouwen? Laat meteen ook inbouwrolluiken installeren. Daarmee verhoogt u immers in één klap uw woon- of werkcomfort.

Meer info

Velux rolluiken

Velux rolluiken

Je geniet van een betere zonwering, isolatie en geluidsdemping wat zorgt voor meer comfort en energie-efficiëntie in huis.

Meer info

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte