Pallazo Sqope

Met de SQOPE glazen terrasoverkapping van Pallazzo kies je voor een stevig en kubistisch ontwerp. De helling van de dakliggers is naadloos geïntegreerd in de constructie, waardoor de moderne en kubistische vorm van de overkapping behouden blijft. Personaliseer de overkapping met een keuze uit één van de 7 beschikbare profielkleuren en transformeer de SQOPE tot een ware blikvanger!

De SQOPE biedt een oplossing voor diverse situaties, aangezien de overkapping zowel vrijstaand in de tuin als met wandmontage aan de gevel kan worden geplaatst. Met een maximale breedte van 7 meter en twee staanders geniet je ongehinderd van je tuin.

Terrasoverkappingen - Pallazzo Sqope

Dankzij de royale glasoppervlakken profiteer je onder de overkapping van overvloedig natuurlijk daglicht en ben je goed beschermd tijdens regenachtig weer. Wil je het hele jaar door van je overkapping genieten? Voeg dan extra’s toe, zoals zonwering, sfeervolle LED-verlichting en glazen schuif- en vaste wanden. Op deze manier maak je optimaal gebruik van je terras!

Voordelen Pallazo Sqope

  • Strak en symmetrisch design
  • Grote overspanning: 7 meer op 2 staanders
  • Grote glasoppervlakken
  • Geïntegreerde dakliggers; van buitenaf niet zichtbaar
Zonwerend

Zonwerend

Waterwerend

Waterwerend

Ventilerend

Ventilerend

Kantelbare lamellen

Kantelbare lamellen

Technische gegevens

Breedte: 7000 mm maximum
Diepte : 4500 mm maximum
Doorloophoogte: 2500 mm maximum
Maximale breedte glas: 1000 mm
Montagetype: Vrijstaand of gevelmontage
Kleur: 9 standaard kleuren
Afwatering: geïntegreerd

Terrasoverkappingen - Pallazzo Sqope

Personalisatiemogelijkheden

Gezellige verlichting voor tijdens de latere uurtjes? Of een glazen schuifwand om je zicht op de tuin te bewaren op koudere dagen? Stem je terrasoverkapping af op basis van jouw wensen en geniet van uiterst comfort het hele jaar door.

Zijelementen

Terrasoverkappingen - Pallazzo Sqope

Glazen schuifwand

Terrasoverkappingen - Pallazzo Sqope

Screens

Terrasoverkappingen - Pallazzo Sqope

Vaste wand

Opties

Terrasoverkappingen - Climacrown

Led spots

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte