Corradi Exyl

Exyl is een pergola die aluminium en staal combineert en beschikbaar is als vrijstaande of aanbouwpergola. Zijn succes dankt hij aan het minimalistische design, waardoor het een praktische en functionele buitenruimte biedt.

In de vrijstaande versie zijn de stalen kolommen van Exyl licht en robuust, wat zorgt voor een stevig en compact geheel. Het standaardmodel is voorzien van een doek in lussen voor waterafvoer zonder helling, met een verborgen mechanisch bedieningssysteem voor een strak en trendy ontwerp.

Terrasoverkappingen - Corradi Exyl

De Corradi Pergotenda Exyl biedt diverse maatwerkopties, zoals verschillende afmetingen, verschillende doekvormen en afwateringsopties. De kleurenopties zijn uitgebreid, variërend van donkere tot heldere tinten, inclusief speciale RAL-kleuren om de ideale buitenomgeving te creëren.

Voordelen Corradi Exyl

  • Licht van gewicht
  • Geen zijafsluitingen
  • Mogelijkheden voor maatwerk
  • Breed kleurenpalet
Zonwerend

Zonwerend

Waterwerend

Waterwerend

Ventilerend

Ventilerend

Openschuifbaar

Openschuifbaar

Technische gegevens

Breedte: 10500 mm
Diepte : 6000 mm
Doorloophoogte: 3000 mm
Koppelbaar: ja
Montagetype: Vrijstaand of aanbouw
Kleur: Ruim kleurengamma in basis
Afwatering: Regenwaterbeheer via het doek

Corradi Exyl

Personalisatiemogelijkheden

Gezellige verlichting voor tijdens de latere uurtjes? Stem je terrasoverkapping af op basis van jouw wensen en geniet van uiterst comfort het hele jaar door.

Opties

Terrasoverkappingen - Corradi Exyl

Led-verlichting geïntegreerd in de doekbuizen

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte