Renson Algarve Canvas overkapping

Renson introduceert met de Algarve Canvas overkapping een uniek strak concept dat zowel als elegante terrasoverkapping met vast dak en als stijlvolle carport beschikbaar is. Met zijn strakke lijnen en vlakke daklijn voegt deze carport een elegante en discrete uitstraling toe aan uw woning.

Daarnaast biedt de Algarve Canvas de mogelijkheid om een overkapping op maat samen te stellen, met een combinatie van een vast dak en een lamellendak in één structuur.

Renson overkapping

De terrasoverkapping met vast dak van de Algarve Canvas garandeert altijd beschutting; en voor extra privacy kunnen zij-elementen worden toegevoegd. De keuze varieert van stijlvolle schuifpanelen tot een vaste horizontale aluminium lamellenwand of een glazen schuifwand om het zicht op de tuin te behouden. Voltooi het geheel met een Fixscreen zonwering om aan de felle zon te ontsnappen, of voeg ledverlichting toe om ook ’s avonds van de terrasoverkapping met vast dak te genieten.

De unieke dakafwerking van het vaste dak bestaat uit twee lagen: een stevig bovendak van gelakte, geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag, en een esthetisch onderdak met opgespannen doek en ritstechnologie. Dit doek, verkrijgbaar in 8 kleuren, zit strak gespannen in de structuur, zonder zichtbare tussenliggers. Ben je op zoek naar een Renson overkapping met lamellendak? Kijk dan bij de Renson Algarve

De Renson Algarve Canvas overkapping is een multifunctioneel product dat zowel als een elegante terrasoverkapping als een stijlvolle carport kan worden gebruikt, met de mogelijkheid voor een combinatie van vast en lamellendak in één structuur. Dit type Renson overkapping biedt bescherming tegen weersinvloeden met opties voor persoonlijke aanpassingen zoals ledverlichting en zij-elementen voor privacy en comfort. De Algarve Canvas heeft een kenmerkende dakconstructie met een bovenlaag van staalplaat en een esthetisch spanplafond met ritstechnologie, wat het tot een veelzijdige en aantrekkelijke keuze maakt voor elk huis.

Voordelen Renson Algarve Canvas

  • Multi-inzetbaar als terrasoverkapping of carport
  • Stevig bovendak uit staalplaat met anti-condenslaag
  • Strak gespannen plafond met Fixscreen-technologie
  • Inzetbaar in elke stijl
Zonwerend

Zonwerend

Waterwerend

Waterwerend

Ventilerend

Ventilerend

Technische gegevens

Span: 4500 mm maximum
Pivot : 6000 mm maximum
Doorloophoogte: 2800 mm maximum
Koppelbaar: Tweedelig in span tot 6 meter
Montagetype: Vrijstaand, gevelmontage of inbouw
Kleur: Verkrijgbaar in alle RAL kleuren zonder meerprijs
Afwatering: geïntegreerd

Renson overkapping

Personalisatiemogelijkheden Renson overkapping

Verlang je naar sfeervolle verlichting voor gezellige avonden onder je Renson overkapping? Of wil je een elegante glazen schuifwand die je een onbelemmerd zicht op je prachtige tuin biedt tijdens de koudere seizoenen, allemaal mogelijk gemaakt met jouw Renson overkapping? Pas je Renson overkapping aan op basis van jouw individuele wensen en behoeften, zodat je het hele jaar door kunt genieten van ultiem comfort. Deze aanpassingen aan je Renson overkapping zorgen niet alleen voor functionaliteit maar verbeteren ook de esthetische waarde van je buitenruimte, waardoor je elk seizoen het maximum uit je tuin haalt.

Zijelementen Renson overkapping

Renson overkapping - Opbouwscreen

Opbouwscreen

Renson overkapping - Outdoor Loggia schuifpanelen

Outdoor Loggia schuifpanelen

Renson overkapping - Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden

Renson overkapping - Vaste wand Linius

Vaste wand Linius

Renson overkapping - Buitengordijnen

Buitengordijnen

Renson overkapping - Berging

Berging

Opties Renson overkapping

Renson overkapping - Ledverlichting in het dakkader

Ledverlichting in het dakkader

Renson overkapping - Wind en/of regensensor

Wind en/of regensensor

Renson overkapping - Slimme bediening via handzender of app

Slimme bediening via handzender of app

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte