Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een vorm van raambekleding die bestaat uit een enkel stuk stof dat strak om een buis is gewikkeld die aan de bovenkant van het raam is gemonteerd. Ze kunnen handmatig worden bediend met een trekkoord of ketting, of ze kunnen elektrisch worden bediend met een afstandsbediening of een schakelaar.

Rolgordijnen

Rolelek uit Tielt-Winge presenteert een uitgebreide collectie rolgordijnen, ideaal voor wie zijn interieur met zorg en stijl wil aankleden. Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregulering of een stijlvol element in je kamer, rolgordijnen van Rolelek bieden voor elke behoefte een oplossing. Kies uit lichtdoorlatende, transparante rolgordijnen voor een zachte gloed in je kamer of ga voor verduisterende rolgordijnen voor volledige privacy en rust. Vergeet ook niet de mogelijkheid om je rolgordijnen te personaliseren met diverse cassettes en oprolbuisafwerkingen voor die extra touch. Bij Rolelek staan comfort en kwaliteit centraal in hun uitgebreide assortiment rolgordijnen, zodat je zeker bent van een product dat perfect aansluit bij jouw wensen en interieur.

Wil je een gezellige sfeer met doorkijk naar buiten, dan kies je best voor een light-filtering of transparant rolgordijn. Ruimtes die volledige privacy of verduistering vragen zijn dan weer het best af met verduisterende (black-out) rolgordijnen.

Wil je het wat specialer? Kies dan voor de duo-roll. Dit rolgordijn combineert verschillende lichtinvallen in 1 rolgordijn!

Ben je geen fan van de zichtbare oprolbuis? Geen probleem! Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten cassettes in verschillende kleuren om de oprolbuis te verbergen en je rolgordijn van meer cachet te voorzien. En ook voor de onderlatten zijn er tal van opties mogelijk.

Bovendien zijn deze rolgordijnen verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en perfect af te stemmen op je vliegendeuren of Renson overkapping van Rolelek.

Voordelen rolgordijnen

  • Stijlvolle uitstraling
  • Geschikt voor grote ramen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Privacy

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte