Plissé

Een plisségordijn is een vorm van raambekleding die bestaat uit geplooide stof die verticaal hangt en kan worden opgetrokken of neergelaten. Het belangrijkste kenmerk van plisségordijnen is de gevouwen structuur van de stof, die lijkt op de plooien van een harmonica wanneer het gordijn is opgetrokken.

Raamdecoratie - Plissé

Een plissé en een honeycell zijn in principe hetzelfde product. Het enige belangrijke verschil is de stof. Een plissé stof is een enkelvoudige stof met een vaste plooi gelijkend aan een accordeon. Bij een honeycell vindt u deze plooien ook terug maar u kunt het meer vergelijken met een honingraat vanwege de dubbele laag stof. Wij bieden mogelijkheden aan voor beiden.

Naast de keuze voor welke stof u wilt gaan, is ook de keuze van de lichtdoorlatendheid van de gekozen stof zeer belangrijk. We hebben drie types lichtdoorlatendheid. Transparant, lichtdoorlatend en black-out.

En heeft u een raam met een speciale vorm? Dan is de plissé hét product voor u!

In het uitgebreide assortiment van Rolelek zitten jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen zodat je zeker bent dat alles aansluit bij jouw wensen en interieur.

Voordelen plissé

  • Stijlvolle uitstraling
  • Veelzijdig
  • Ruimtebesparend
  • Privacy

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte