Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn raambekleding die bestaat uit horizontaal geplaatste lamellen die aan de bovenkant van het raam zijn bevestigd en naar beneden hangen. Deze lamellen kunnen worden gedraaid om de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen, en ze kunnen ook worden opgetrokken of neergelaten om het raam volledig te bedekken of vrij te geven.

Raamdecoratie - Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie bestaat niet enkel in twee verschillende materialen, hout en aluminium, maar ook in verschillende lamelbreedtes.

Standaard wordt een jaloezie steeds afgewerkt met een ladderkoord. Wil je het graag wat opvallender; kies dan voor een afwerking met een ladderband; al dan niet in een contrasterende kleur.

Over het algemeen zijn horizontale jaloezieën een populaire en veelzijdige keuze voor raamdecoratie, die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Voordelen horizontale jaloezieën

  • Stijlvolle uitstraling
  • Geschikt voor grote ramen
  • Steeds de juiste lichtinval
  • Privacy

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte