Harol buitenjaloezieën

Met hun vermogen om direct zonlicht te weerstaan, verminderen buitenjaloezieën aanzienlijk de hoeveelheid licht en warmte die een ruimte binnendringt. Deze eigenschap draagt niet alleen bij aan het handhaven van een aangename binnentemperatuur, maar bevordert ook een energiezuinige benadering door de afhankelijkheid van airconditioning te verminderen.

Zonwering - Buitenjaloezieën

De verstelbare lamellen van buitenjaloezieën bieden een geavanceerde warmteregulatie. Door de invalshoek van het zonlicht aan te passen, heb je controle over de temperatuur in het gebouw. Dit niet alleen bevordert een aangename atmosfeer, maar draagt ook bij aan het verminderen van energiekosten.

Privacy is een waardevol aspect van leef- en werkomgevingen, en ook daarvoor bieden buitenjaloezieën een oplossing op maat. De verstelbare lamellen stellen je in staat om de gewenste mate van inkijk van buitenaf naar binnen te bepalen, waardoor privacy behouden blijft.

Esthetisch gezien voegen buitenjaloezieën een verfijnd architectonisch element toe aan de buitenkant van een gebouw. Met een diversiteit aan stijlen en kleuren zijn ze aanpasbaar aan de esthetiek van elk gebouw, waardoor niet alleen functionele voordelen worden behaald, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling ontstaat.

Duurzaamheid staat centraal bij buitenjaloezieën, vaak vervaardigd uit materialen zoals aluminium. Deze keuze maakt de jaloezieën duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, wat resulteert in een langdurige en effectieve zonweringoplossing, identiek aan de functionaliteiten van verandazonwering.

Wil je dezelfde voordelen als buitenjaloezieën maar wel behoud van uitzicht? Kies dan voor de Harol screens.

Voordelen Harol buitenjaloezieën

  • Effectieve zonwering en warmteregulatie
  • Energiebesparing
  • Steeds de juiste lichtinval
  • Duurzame kaart

BZ-700

Rechthoekige voorzetkast
Plaatsing op de gevel
Extra privacy en behoud van daglicht

Technische gegevens

Max breedte: 4000 mm
Max hoogte : 3600 mm
Max. oppervlakte: 14,4 m²
Kastmaten: 120 x 200 mm
Keuze uit: 4 lameltypes
Kleur: brede waaier aan kleuruitvoeringen

Zonwering - Buitenjaloezieën
Zonwering - Buitenjaloezieën

BZ-1000

Onzichtbare kast
Montage in de spouwmuur
Extra privacy en behoud van daglicht

Technische gegevens

Max breedte: 5000 mm
Max hoogte : 5200 mm
Max. oppervlakte: 20 m²
Lameltype: C, Z, S
Kleur: brede waaier aan kleuruitvoeringen

Opties

Zonwering - Buitenjaloezieën

Zonnesensor

Zonwering - Buitenjaloezieën

Windsensor

Zonwering - Buitenjaloezieën

Slimme bediening

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte