Harol poorten

Harol poorten zijn een soort garagedeur die bestaat uit horizontale lamellen die zijn gemonteerd op een as. Wanneer de rolpoort wordt geopend, worden de lamellen opgerold in een kast boven de opening, waardoor er geen overheadruimte nodig is zoals bij traditionele sectionale garagedeuren.

Harol poorten, garagepoorten

Harol poorten zijn hierin uniek: omdat de lamellen verticaal worden opgerold, nemen Harol poorten minder ruimte in beslag dan traditionele sectionale garagedeuren, waardoor ze ideaal zijn voor garages met beperkte ruimte.

De Harol poorten van de RP077-serie bieden een veelzijdige en praktische oplossing voor het afsluiten van garages, magazijnen en commerciële ruimtes, waarbij functionaliteit, veiligheid en ruimtebesparing worden gecombineerd.

Voordelen Harol rolpoorten

  • Robuust en veilig
  • Obstakeldetectie
  • Installatie mogelijk in vrijstaande opening of inbouw
  • Afmetingen tot 15m²!

Technische gegevens Harol poorten

Breedte max. : 5500 mm
Hoogte max.: 5000 mm
Kast: vierkant of afgeschuind.
Kast, geleiders en onderlat: geëxtrudeerd aluminium.

Harol poorten, garagepoorten

Garagepoorten - Harol rolpoorten

Waarom kiezen voor Harol poorten?

Harol poorten zijn geavanceerde garagedeuren die ruimte efficiënt benutten door horizontale lamellen verticaal op te rollen, ideaal voor locaties met beperkte overheadruimte. Hun ontwerp maakt Harol poorten bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. De Harol poorten combineren duurzaamheid en beveiliging met obstakeldetectie en kunnen op maat worden gemaakt tot 15m², wat installatie in zowel vrijstaande als ingebouwde openingen vergemakkelijkt.

Bovendien zijn deze poorten van Harol verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en perfect af te stemmen op je vliegenramen of terrasoverkapping van Rolelek.

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte