Hörmann Berry

Kantelpoorten zijn sinds lang een betrouwbare oplossing voor het veilig opbergen van voertuigen. Deze poorten bestaan uit één groot paneel dat met behulp van een veer omhoog wordt gekanteld, waardoor het horizontaal tegen het plafond komt te liggen wanneer het wordt geopend. Naast het gebruik in woningen zijn kantelpoorten ook geschikt voor individuele parkeerplaatsen in gemeenschappelijke garages, dankzij ventilatieopeningen die voor verluchting zorgen.

Garagepoorten - Hörmann Berry

Moderne kantelpoorten zijn voorzien van diverse beveiligingsvoorzieningen en handige functies, zoals een exclusieve handzender voor gemakkelijke bediening vanuit uw auto, of een ingebouwde loopdeur voor snelle toegang tot de garage.
Hörmann biedt kantelpoorten van uitstekende kwaliteit en innovatie. De Berry-kantelpoort voldoet aan strenge design- en kwaliteitseisen, ontwikkeld na jaren van onderzoek en ontwikkeling. Dankzij het unieke draaigrendelslotsysteem van Hörmann is het optillen van het poortblad door inbrekers vrijwel onmogelijk. Bovendien zijn Hörmann-kantelpoorten zeer duurzaam, met intacte veren die de poort stevig vasthouden.

Een garage met een beperkte ruimte? Geen probleem, Harol poorten nemen minder ruimte in beslag doordat de lamellen verticaal worden opgerold. Alternatieven in ons gamma zijn de Hörmann LPU42 en Hörmann Renomatic.

Voordelen Berry kantelpoort

  • Verzinkt poortblad
  • Duurzaam en optimaal beveiligd
  • Grote verscheidenheid in motieven
  • Ideaal voor parkeerplaatsen in collectieve garages

Technische gegevens

Materiaal panelen: Verzinkte staalplaat met polyestergrondlaag
Breedte max. : 3250 mm
Hoogte max.: 2750 mm
Kleuren: 7 voorkeurkleuren + RAL9016 verkeerwit

Garagepoorten - Hörmann Berry

Opties

Garagepoorten - Hörmann Berry

Verschillende profileringen

Hörmann Berry

Verschillende deurhandgrepen

Garagepoorten - Hörmann Berry

Verschillende beglazingen

Garagepoorten - Hörmann Berry

Ventilatiedoorlaten voor deuren van collectieve garages

Garagepoorten - Hörmann Berry

Noodontgrendeling

Garagepoorten - Hörmann Berry

Verschillende opties in zenders, schakelaars en scanners

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte