Rolelek

Rolelek:Uw Harol, Renson en Hörmann dealer

Wil je investeren in zonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie, garagepoorten, rolluiken of vliegenramen? Ben je op zoek naar een Harol, Renson of Hörmann dealer? En dit voor een nieuwbouw of renovatieproject in regio Leuven, Herent, Tielt-Winge, Tienen, Diest of Aarschot? Dan is Rolelek de ideale partner voor jou!

Laten we kennismaken

Rolelek is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het plaatsen van zonwering, rolluiken en sectionale poorten en een officieel dealer van Harol, Renson en Hörmann. Dankzij onze gedreven medewerkers staan we dagelijks klaar om jou te helpen bij al je vragen over overkappingen, zonnetenten, screens, binnenzonwering en rolluiken.

Waar komt de naam Rolelek vandaan? Wel, in de beginperiode plaatsten wij naast rolluiken, zonwering en garagepoorten ook elektrische installaties. De naam Rolelek is dus een samenvoeging van rolluiken en elektriciteitswerken.

Vandaag de dag plaatsen wij geen elektrische installaties meer, maar gebruiken we deze kennis nog wel dagelijks voor het automatiseren van zonwering, rolluiken en sectionale poorten. Hierdoor zijn wij een vooraanstaand Harol, Renson en Hörmann dealer kunnen worden.

Rolelek

Een toekomstvisie gesteund op service en kwaliteit

Wij hebben een toekomstgerichte visie en streven ernaar om continu mee te evolueren met de nieuwste technieken en automatisaties. Dit doen we door ons jaarlijks bij te scholen bij onze partner Somfy en uiteraard ook bij onze topleveranciers als officiële Harol, Renson en Hörmann dealer.

De Rolelek belofte

Expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze vakmannen de geschikte oplossing voor elk probleem.


Persoonlijk

Wij zorgen voor een nauw contact van begin tot eind.


Totaalservice

Niet alleen een correcte afwerking maar ook een uitstekende service na verkoop is onze doelstelling.

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Realisatiesop maatvan de klant

Benieuwd naar ons werk?
We realiseerden al heel wat knappe projecten, telkens met een uniek verhaal.

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte