Hörmann poort Renomatic

De Hörmann poorten uit de Renomatic series zijn dubbelwandig en thermisch geïsoleerd, wat zorgt voor een soepele werking dankzij de 42 mm dikke panelen. De buitenkant van de Hörmann poort Renomatic is bedekt met een polyester grondlaag, terwijl de binnenkant is voorzien van een zilverkleurige zinklaag met beschermende lak. De trekverentechniek, inclusief het gepatenteerde veer-in-veer-systeem of de torsieveer met geteste veerbreukbeveiliging, beschermt het deurblad tegen vallen.

Poorten Hörmann

Het esthetische aspect van de Hörmann poort Renomatic wordt verzorgd door verschillende details, afhankelijk van het oppervlak (Woodgrain-, Planar- of Decocolor-oppervlak). De Hörmann poorten uit de Renomatic series zijn speciaal ontworpen voor 15 gestandaardiseerde deurmaten.

Hörmann Renomatic en Hörmann LPU42 poorten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en innovatieve design, perfect voor elke moderne woning. Met de Hörmann poorten uit de  Renomatic series geniet u van superieure veiligheid en een stijlvolle uitstraling, aangepast aan uw persoonlijke smaak. Bovendien bieden Hörmann poorten een gemakkelijke bediening en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor uw garage.

Bovendien zijn deze poorten van Hörmann verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en perfect af te stemmen op je vliegenramen of terrasoverkapping van Rolelek.

Voordelen Hörmann poorten uit de Renomatic series:

  • Maximale ruimte in en vóór de garage
  • Dubbelwandige garagesectionaalpoorten
  • Poortoppervlak in Woodgrain, Planar of Decocolor
  • Vanzelfsprekend meer veiligheid

Technische gegevens Hörmann poort Renomatic

Materiaal panelen: Verzinkte staalplaat met polyestergrondlaag
Dikte panelen: Dubbelwandig 42 mm
Warmte-isolatie: ca.1,3 W/(m²·K)
Geluidsisolatie: ca. 25 dB
Breedte max. : 5000 mm
Hoogte max.: 2500 mm

De Hörmann Renomatic poort, vervaardigd uit dubbelwandige, 42 mm dikke panelen van verzinkte staalplaat met een polyestergrondlaag, biedt uitstekende warmte- en geluidsisolatiewaarden van respectievelijk ca.1,3 W/(m²·K) en ca. 25 dB. Met een maximale breedte en hoogte van respectievelijk 5000 mm en 2500 mm, passen de Hörmann poorten van Renomatic perfect bij de meest uiteenlopende garageafmetingen. Dankzij deze technische specificaties combineren deze Hörmann Renomatic poorten duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek in één hoogwaardig product.

Poorten Hörmann

Profileringen

Poorten Hörmann - L profilering

L-profilering

Poorten Hörmann - M profilering

M-profilering

Opties

Poorten Hörmann - Noodontgrendeling

Noodontgrendeling

Poorten Hörmann - Thermoframe

Thermoframe

Poorten Hörmann - Verschillende opties in zenders, schakelaars en scanners

Verschillende opties in zenders, schakelaars en scanners

Poorten Hörmann - Kozijnbekledingen

Kozijnbekledingen

Poorten Hörmann - Renovatieset

Renovatieset

Wil je ookmeer comfortbij jou thuis?

Upgrade uw huis met onze op maat gemaakte oplossingen. Laat u begeleiden door onze specialisten met persoonlijk advies voor het transformeren van uw huis. Vraag vandaag nog uw offerte aan, volledig vrijblijvend.

Vraag een vrijblijvende offerte